Marenkihunnutetut grillihedelmät
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kesän jälkiruoat voi valmistaa helposti myös grillissä ja varsinkin silloin, kun grilli on kuumana muutenkin!
Grillihedelmät ovat taivaallisen makuisia sellaisenaankin, tai vaikkapa luonnonjugurtin, vaniljajäätelön, tai vaniljavaahdon kanssa nautittuna.
Tämä jälkiruoka on saanut kuorrutteen kaakaonmakuisesta marengista.
Marenkihunnutetut grillihedelmät
4 annosta
2-3 päärynää
2 banaania
2-3 nektariinia
3/4 dl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Dansukker Vaaleaa Siirappia
Kaakaomarenki:
2 munan valkuaista
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl Dansukker Kaakaotomusokeria
Kuori ja paloittele päärynät, viipaloi banaanit ja lohko nektariinit.
Laita hedelmäpalat alumiiniseen grillivuokaan ja valuta joukkoon Cane Syrup Ruokosokerisiirappia.
Grillaa melko kovalla lämmöllä välillä hedelmiä sekoitellen.
Vaahdota munan valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähän kerrallaan Siro sokeri ja Kaakaotomusokeria.
Levitä marenki hedelmien pinnalle ja nosta vielä hetkeksi grilliin, kunnes pinta saa hieman väriä.
Tarjoa heti sellaisenaan tai jäätelön kanssa.
Vinkki! Tutustu myös muihin makoisiin grillijälkiruokaresepteihin tästä.