Herukka-vadelmahillo
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Herukat ja vadelmat sopivat loistavasti yhteen ja näistä saat herkullisen hillon, jossa on ripaus kirpeyttä yhdistettynä vadelman ihanaan makeuteen. Herukka-vadelmahilloa voit tarjota muiden hillojen tapaan tai vaikkapa kääretorttujen tai muiden leivonnaisten täytteenä. Vadelmien tilalla voi käyttää myös mansikoita.
Advertising information
Ainekset
1 annosta
- 400 g vadelmia TAI
- 400 g mansikoita (vaihtoehto)
- 100 g punaherukoita
- 1 rkl vettä
- 1/2 pkt (= 160 g) hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
- Mittaa herukat ja vadelmat kattilaan yhdessä veden kanssa ja kiehauta, kunnes muodostuu vesihöyryä.
- Lisää hillo-marmaladisokeri koko ajan hämmentäen.
- Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
- Kuori pinnalle muodostuva vaahto ja laita herukka-vadelmahillo puhtaaseen, tiiviiseen lasipurkkiin.