Rouhea kalaherkku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen Jyväilo leipä
- margariini
- voi
- kalapuikko
- porkkana
- salaatinlehti
- tartarkastike
- tilli
Koulut ovat alkaneet ja iltapäivisin kotiin rientää nälkäisiä lapsia.
Kuituiset leivät tekevät hyvää kaikenikäisten vatsalle ja sopivat erinomaisesti iltapäivän evääksi.
Lapset karttavat toisinaan siemeniä ja hiutaleita leivissä ja salaateissa.
Kun väliin laittaa lasten herkkutäytteitä, tulee terveellisyys leivästä kuin kaupan päällisenä.
Tämän leivän voi tarjota kylmänä tai lämpimänä.
Rouhea kalaherkku
1 annos
1 Pågen Jyväilo mehevän jyväinen pala
nokare margariinia tai voita paistamiseen
1-2 kalapuikkoa
1/2 porkkanaa karkeana raasteena
salaatinlehti
1 rkl tartarkastiketta
tillitupsu
Lämmitä Pågen Jyväilo mikroaaltouunissa tai pöytägrillissä, tai tarjoa se kylmänä.
Paista kalapuikot kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin.
Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
Täytä Jyväilo salaatinlehdellä, kalapuikoilla, porkkanaraasteella ja tartarkastikkeella.
Laita koristeeksi tillitupsu.
Tarjoa maitolasillisen kanssa!