Broilerinmaksakastike

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
broilerinmaksakastike
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

60 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Herkullinen maksakastike valmistuu yksinkertaisista raaka-aineista ja maistuu ihanalta keitettyjen perunoiden seurana. Broilerinmaksa on mietoa ja sitä löytyy helpoiten kaupan pakastealtaasta.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 1 rkl voita
  • 300 g broilerin maksaa
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 4 dl kuohukermaa TAI
  • 4 dl ruokakermaa (vaihtoehto)
  • suolaa
  • rakuunaa

Valmistusohje

  • Poista maksasta mahdolliset kalvot ja leikkaa maksa kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli, suikaloi porkkanat.
  • Kuumenna voi pannussa ja lisää maksakuutiot käännellen. Lisää hetken perästä sipuli ja porkkanasuikaleet.
  • Kääntele pannulla. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllö muutama minuutti.
  • Mausta suolalla ja rakuunalla.
  • Tarjoa seuraksi puolukkasurvosta tai puolukkahilloa sekä keitettyjä perunoita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä