Viljapossun sisäfilee ja pekoni-kasvislisäke

  • 30 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 600 g HK Viljapossun sisäfilee
  • ½ dl öljy
  • ½ rkl soijakastike
  • 4-5 valkosipulinkynsi
  • ½ tl paprikajauhe
  • mustapippurirouhe
  • salvia
  • ½ sitruunan mehu
  • 170 g HK Amerikan pekoni
  • 200 g herkkusieni
  • 250 g kirsikkatomaatti
  • 150 g sokeriherneenpalko
  • 200 g halloumijuusto

Viljapossun sisäfilee on varmasti murea grillikauden herkku, josta saa helposti ja nopeasti maistuvan aterian kasviksia sisältävän lisäkkeen kanssa.

Viljapossun sisäfilee ja pekoni-kasvislisäke

3-4 annosta

n. 600 g HK Viljapossun Sisäfileetä

Marinadi:

½ dl öljyä
½ rkl soijakastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
kuivattua salviaa maun mukaan
puolikkaan sitruunan mehu

Pekoni-kasvislisäke:
170 g HK Amerikan pekonia
200 g herkkusieniä puolitettuina tai kokonaisina
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina tai kokonaisina
150 g sokeriherneenpalkoja
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g halloumia kuutioina

Poista lihasta kalvot.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita liha maustumaan joukkoon muutamaksi tunniksi tai yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä.
Grillaa sisäfilee välillä käännellen.

Valmista lisäke.
Leikkaa pekoni paloiksi ja paista kuumassa pannussa kovalla lämmöllä.
Lisää muut ainekset ja sekoita muutaman minuutin ajan pannulla.
Anna valmiin lihan levätä noin kymmenen minuuttia folioon käärittynä ennen leikkaamista.
Tarjoa lämpimän kasvislisäkkeen ja salaatin tai tuoreiden kasvisten kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä