Rypsiporsaan grillipekonia ja kasvislisäkettä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Rypsiporsaan grillipekoni on herkullinen grilliuutuus, joka sopii tarjottavaksi kasvisten ja uusien perunoiden kanssa. Helppoa ja maistuvaa! Tämä tuote on todella herkullinen! Miehet kiittää!

Advertising information

 

Rypsiporsaan grillipekonia ja kasvislisäkettä

HK Rypsiporsas ® Grillipekoni viipaleet

Kasvis-juustolisäke:
4 isohkoa punasipulia lohkoina

200-300 g kesäkurpitsaa kuutioina
70 g salaattijuustoa öljyssä valutettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Esivalmistele lisäke. Lohko kuoritut punasipulit ja kuutioi kesäkurpitsa, valuta salaattijuusto. Jätä osa öljystä paistamiseen. Laita kuumalle pannulle tai alumiiniseen grillivuokaan hieman juustopurkin öljyä. Lisää joukkoon punasipulit ja kesäkurpitsa, kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon salaattijuusto ja ripaus suolaa. Kuumenna nopeasti ja nosta syrjään.

Grillaa grillipekoni kuumalla parilalla tai pannulla molemmin puolin. Nauti kasvis-juustolisäkkeen ja uusien perunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä