Raikas pesto-perunasalaatti ja Kabanossi perinteinen raakamakkara
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- basilika
- korianteri
- parmesaaniraaste
- pinjansiemen
- valkosipulinkynsi
- oliiviöljy
- uuden sadon peruna
- omena
- avokado
- mansikka
- tumma viinirypäle
Raikas pestolla maustettu perunasalaatti sopii kesäpäivään mehevän makkaran seurana.
Raikas pesto-perunasalaatti ja Kabanossi perinteinen raakamakkara
1 pkt HK Kabanossi® Perinteinen raakamakkara
Pestokastike:
1 ruukku basilikaa
1 ruukku korianteria
70 g parmesaaniraastetta
50 g pinjansiemeniä
1 iso valkosipulinkynsi
1 1/2 dl oliiviöljyä
6 uuden sadon perunaa
1 omena
1 avokado
10 mansikkaa
10-20 tummaa viinirypälettä
Aloita valmistamalla pestokastike. Laita basilika, korianteri, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Laita pestokastike jääkaappiin odottamaan.
Keitä pestyt uuden sadon perunat ja paloittele ne hieman jäähtyneenä reiluksi suupaloiksi. Kuori ja paloittele omena ja avokado. Lohko mansikat ja puolita viinirypäleet. Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon pestokastike. Anna maustua kylmässä sillä aikaa, kun kypsennät makkarat.
Grillaa makkarat grilliparilalla tai parilapannulla miedolla lämmöllä välillä käännellen.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.