Broilerinen jyvämakaronivuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • suola
  • jyvämakaroni
  • halloumijuusto
  • paprika
  • kesäkurpitsa
  • miniluumutomaatti
  • kevätsipuli
  • öljy
  • curryjauhe
  • broilerin fileesuikale
  • curry tuorejuusto
  • juustoraaste
  • muna

Vähän erilainen makararonilaatikko sisältää kasviksia, joita voit vaihdella mielin määrin omien mieltymysten tai jääkaapin sisällön mukaan. Tähän ruokaan voit kätkeä myös purkkien ja pussukoiden pohjat, erilaiset juustot, yrtit ja maustetut kermat.

Broilerinen jyvämakaronivuoka

6-8 annosta

vettä
suolaa
200 g jyvämakaronia
200 g halloumi-juustoa
1/2 punainen paprika suikaleina tai kuutioina
100 g kesäkurpitsaa
100 g miniluumutomaatteja
muutama kevätsipuli varsineen
1-2 rkl öljyä
1-2 tl currya jauheena
250 g broilerin fileesuikaleita
200 g Intian Curry tuorejuustoa
100-150 g juustoraastetta
2 munaa

Kiehauta suolalla maustetussa vedessä jyvämakaronit lähes kypsäksi. Valuta.
Kuutioi halloumi, paprika ja kesäkurpitsa. Puolita halutessasi miniluumutomaatit, silppua kevätsipuli.
Kuumenna öljy pannulla, kääntele currya hetki öljyssä.
Lisää broilerin fileesuikaleet ja paista kauttaaltaan kypsäksi.
Lisää joukkoon halloumi ja kasvikset, sekä hetken päästä jyvämakaronit, kääntele hetki.
Lisää joukkoon tuorejuusto, juustoraaste ja munat. Kuumenna.
Kaada seos uuninkestävään vuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa 30-40 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä