Paholaisen hillo
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-20 annosta
- 1 sipuli silputtuna
- 800 g tomaatteja
- 1 l vettä
- 2 punaista paprikaa TAI
- 2 suippopaprikaa (vaihtoehto)
- 3 punaista chilipaprikaa
- 6 valkosipulinkynttä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
- ½ dl etikkaa
- 1 pkt hillo-marmeladisokeria
- 1 tl yrttitarhan mausteseosta
Valmistusohje
- Silppua sipuli. Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
- Leikkaa tomaattien pintaan ristikkäisviilto ja kasta ne kiehuvassa vedessä, kunnes kuori alkaa irrota.
- Nosta tomaatit työlaudalle, poista kuori ja leikkaa kuutioiksi tai lohkoiksi. Poista samalla kannat.
- Poista paprikoista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Poista chilipaprikoista siemet ja hienonna chilipaprikat. Käytä kertakäyttö- tai talouskäsineitä!
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Laita kasariin tai kattilaan sipuli, kaltatut tomaatit, paprikakuutiot, hienonnettu chili, valkosipulit, suola ja mustapippuria.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
- Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri.
- Keitä noin viisi minuuttia.
- Purkita hieman jäähtynyt paholaisen hillo hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
- Tarjoa paholaisen hillo esimerkiksi grilliruokien seurana.