Hurmurin rukiinen aamiaisleipä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • Pågen RuisHurmuri
  • voi
  • margariini
  • maitorahka
  • valkosipulinkynsi
  • persilja
  • basilika
  • korianteri
  • kermajuusto
  • ilmakuivattu kinkku
  • kurkku
  • nektrariini


Taikinanjuureen leivottu,
valmiiksi halkaistu RuisHurmuri on monikäyttöinen ja kätevä palaleipä.
Se sopii täydellisesti niin eväsleiväksi kuin aamiaisvalloittajaksi,
sellaisenaan tai paahdettuna. Aloita päiväsi hurmaavasti ja nauti Pågen
RuisHurmuri!

ruishurmuri


Hurmurin rukiinen aamiaisleipä
1 annos

1 Pågen Ruishurmuri

50 g voita tai margariinia
50 g maitorahkaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
½ dl silputtua yrttiä (persiljaa, basilikaa tai korianteria)

2 viipaletta kermajuustoa
1 -2 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
viipale kurkkua
lohko nektariinia
persiljaa

Valmista herkullinen rahkalevite ja säilytä suojattuna jääkaapissa.
Levite maistuu ihanalta kaikenlaisten leipien seurana.
Vatkaa voi, maitorahka, murskattu valkosipulinkynsi ja silputtua yrttiä sähkövatkaimella, kunnes saat tasaisen tahnan.
Tarkista maku.

Levitä Ruishurmurille rahkalevitettä.
Täytä leipä kermajuustorullilla, ilmakuivatulla kinkulla ja raikasta aamiaisleipä kurkulla ja raikkaalla nektariinilla.
Koristele annos aromikkaalla persiljalla.
Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä