Viljapossun pikkukinkku, sinappi-kermakastiketta ja uunipunajuuria

Uusimmat reseptit
Advertising information
Pienen perheen joulupöytään voit nostaa mehevän Viljapossun pikkukinkun, joka on valmiiksi kypsennetty.
Tarjoa seuraksi sinappi-kermakastiketta ja uunipunajuuria.
Viljapossun pikkukinkku, sinappi-kermakastiketta ja uunipunajuuria
4 annosta
HK Kypsä Viljapossun pikkukinkku valmiste
Sinappi-kermakastike
2 dl kuohukermaa
1 rkl sinappia
2 tl hunajaa
mustapippuria myllystä
(suolaa)
Uunipunajuuret
1-2 rkl öljyä
500 g punajuuria
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl kuivattua rosmariinia
1 rkl hunajaa
(vuohenjuustoa)
Mittaa kastikkeen ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike sakenee.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi.
Kuumenna öljy pannussa tai kattilassa.
Paista punajuuria hetki.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla.
Lisää lopuksi joukkoon hunajaa.
Laita punajuuret uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes punajuuret tuntuvat kypsiltä.
Ripottele loppuvaiheessa halutessasi pinnalle vuohenjuustonokareita ja kuumenna.
Poista pikkukinkusta verkko ja leikkaa kinkku viipaleiksi.
Tarjoa seuraksi sinappi-kermakastiketta ja uunipunajuuria.