Lanttulaatikko
- 20 min Työaika
- 1 h 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8-10 annosta
- 1 kg lanttusosetta
- 1 dl korppujauhoja
- 2 dl kermaa TAI
- 2 dl maitoa (vaihtoehto)
- 2 kananmunaa
- 1 dl siirappia
- 1-1 ½ tl suola
- ripaus inkivääriä
- ripaus maustepippuria
Pinnalle:
- korppujauhoja
- muutama nokare voita
Valmistusohje
- Mittaa kulhoon korppujauhot ja neste. Anna turvota hetki.
- Lisää lanttusose, kananmunat, siirappi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos uunivuokaan.
- Ripottele pinnalle vielä hieman korppujauhoja ja nosta päälle muutama nokare voita.
- Kypsennä 175 asteessa noin tunti.
- Koristele lanttulaatikko ja tarjoa!