Pipari-puolukkajäädyke

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
pipari-puolukkajäädyke
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

122 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pipari-puolukkajäädyke on joulun jälkiruoka, joka on kätevä valmistaa pakastimeen valmiiksi odottamaan. Voit tehdä jäädykkeen valmiiksi jo viikkoja aikaisemmin. Säilytä jäädyke suojattuna.

Advertising information

Ainekset

10-15 annosta
  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta TAI
  • 2 ½ dl vispikermaa (vaihtoehto)
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 200 g maitorahkaa
  • n. 100 g piparkakkuja murustettuna
  • 2 dl puolukoita
  • 100 g valkosuklaata rouhittuna
  • ¾ dl tai maun mukaan hunajaa TAI
  • ¾ dl tai maun mukaan vaaleaa siirappia (vaihtoehto)
Koristeluun:
  • muutama piparkakkuja murustettuna
  • puolukoita
  • valkosuklaata rouhittuna

Valmistusohje

  • Vaahdota vaniljakastike tai kerma.
  • Vatkaa joukkoon vaniljasokeri, maitorahka, murustetut piparkakut, puolukat ja rouhittu valkosuklaa.
  • Mausta seos hunajalla tai vaalealla siirapilla.
  • Tarkista maku.
  • Kaada seos jäädykevuokaan ja laita pakastimeen vähintään yön yli.
  • Kumoa pipari-puolukkajäädyke 15 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele puolukoilla, piparimuruilla ja valkosuklaalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä