Miedosti tulinen RuisHurmuri

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 1 Pågen RuisHurmuri
  • 2 rkl tomaattipaprikakastike
  • 2 rkl tomaattikastike
  • 4 siivua pepperoni
  • salami
  • kinkku
  • makkara
  • 2 punainen jalapeno
  • punainen paprika
  • 2 viipaletta mozzarellajuusto
  • thaibasilika
  • basilika

Nyt on syytä kaivaa kaappien kätköistä voileipägrilli!
Miedosti tulinen RuisHurmuri on ihana iltapala tai illanistujaistarjottava nuorten ja aikuisten makuun.
Ohjeeseen on laitettu vaihtoehdot myös miedompaan versioon.

Ruishurmuri

Miedosti tulinen RuisHurmuri

1 annos, 2 palaa

1 Pågen RuisHurmuri
2 rkl tomaattipaprikakastiketta tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
4 pepperoni- tai salamiviipaletta, tai miedompaa kinkkua tai makkaraa
2 punaista, säilöttyä jalapenon puolikasta tai paahdettua paprikaa
2 viipaletta mozzarellajuustoa
Thai-basilikaa tai basilikaa

Puolita RuisHurmurit keskeltä kahteen osaan.
Levitä alemmille paloille tomaattipaprikakastiketta.
Asettele päälle pepperoni- tai salamiviipaleet, jalapenon puolikkaat tai paahdettua paprikaa
sekä mozzarellaviipaleet.
Laita päällimmäiseksi Thai-basilikaa tai basilikaa.
Käännä päälle leivän päällimmäinen osa.

Laita leivät kuumaan voileipägrilliin ja paista hetki, kunnes mozzarellajuusto sulaa houkuttelevasti leivän väliin.

Koristele Thai-basilikalla.
Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä