Maksamakkara-MaalaisHerkku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Pågen® MaalaisHerkku on uudenlainen, durumvehnästä leivottu ja valmiiksi pakattu kokonainen leipä.




Voit halutessasi paistaa leipää noin 7 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Näin saat pinnasta upean rapean ja voit tarjoa leipää vaikkapa keiton seurana.

Tämä leipäresepti hurmaa aamu- tai iltapalalla, mutta sopii toki myös välipalaleiväksi.

Maksamakkara-Maalaisherkku
6 annosta

6 paksua viipaletta Pågen Maalaisherkku ?leipää
1 pötkö (150 g) maksamakkaraa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl silputtua persiljaa
6 salaatinlehteä
6 miniterttutomaattia viipaleina
6 retiisiä viipaleina
6 viiriäisenmunaa
vesikrassia

Leikkaa Maalaisherkku paksuiksi viipaleiksi.
Vatkaa maksamakkara, tuorejuusto ja silputtu persilja tasaiseksi tahnaksi.
Voitele leivät maksamakkaratahnalla.
Laita päälle salaatinlehti, miniterttutomaatti- ja retiisiviipaleet.
Keitä viiriäisenmunia 3-4 minuuttia kiehuvassa vedessä, huuhtele kylmällä vedellä, kuori ja puolita munat.
Laita munat leipäviipaleiden päälle.
Koristele vesikrassilla.

Tarjoa kuuman kaakaon kanssa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä