Kananpojan Grillipihvit bbq ja hedelmächutney

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • grillipihvi bbq
  • raparperi
  • omena
  • mango
  • säilykemango
  • kanelitanko
  • kaneli
  • chilipaprika
  • valkosipulinkynsi
  • inkivääri
  • punasipuli
  • sokeri
  • valkoviinietikka
  • vaalea viinietikka

Kananpojan Grillipihvi on herkulliseksi maustettu murea pihvi, jonka seurana voit tarjota ihanan aromikasta hedelmächutneya. Valmista kerralla reilu määrä ja nautiskele grilliherkkujen seurana.

Kananpojan Grillipihvit bbq ja hedelmächutney
4-6 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillipihvejä bbq

Hedelmä-chutney
3 keskikokoista raparperinvartta
1 iso omena
1 tuore mango tai 1 säilykepurkki (n. 400 g) mangoa valutettuna
1 kanelitanko tai ½ tl kanelia
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 punasipuli hienonnettuna
¾ dl sokeria
½ dl valkoviinietikkaa tai muuta vaaleaa viinietikkaa

Viipaloi raparperinvarret. Kuutioi kuorittu omena ja tuore tai valutettu mango.
Laita ainekset kattilaan.
Lisää joukkoon kaneli tai kanelitanko, hienonnettua chilipaprikaa, hienonnettua valkosipulia ja inkivääriä.
Silppua sekaan punasipuli.
Mittaa lopuksi joukkoon sokeri ja valkoviinietikka.
Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
Tarjoa jäähtyneenä tai kylmänä. Säilytä ylimääräinen chutney tiiviissä purkissa jääkaapissa.

Vinkki! Tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita ja öljyssä käännettyjä ja grillissä paahdettuja patonkiviipaleita. Hiero pintaan valkosipulia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä