Kananpojan Grilliboxi , mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • grilliboxi
  • tomaatti
  • punasipuli
  • säilykemango
  • mango
  • chilipaprika
  • sokeri
  • suola
  • mustapippuri
  • korianteri
  • kesäkurpitsa
  • paprika
  • valkosipulinkynsi
  • vesi
  • couscous
  • kasvisliemikuutio
  • oliiviöljy

Grilliboxi on kätevä pakkaus, josta riittää syötävää useammallekin nälkäiselle.
Pakkaus sisältää kananpojan eri osia ja siksi jokainen löytää pakkauksesta omat suosikkinsa.

Kananpojan Grilliboxi , mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous
3-4 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 Kariniemen Kananpojan Grilliboxi

Mango-tomaattisalsa:
2-3 isoa tomaattia
1 punasipuli
1 prk säilykemangoa, valutettuna tai 1-2 tuoretta mangoa
1 tl punaista chilipaprikaa silputtuna
2 tl sokeria
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 ruukku tuoretta korianteria

Kasvis-couscous:
2 rkl öljyä
½ kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1-2 valkosipulin kynttä
3 dl vettä
3 dl couscousia
½ kasvisliemikuutio
reilusti mustapippuria myllystä
½ dl oliiviöljyä

Grillaa Kananpojan grilliboxin ainekset öljytyllä grilliparilalla.

Silppua tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja kuutioi valutettu säilykemango.
Sekoita ainekset keskenään. Mausta silputulla chilipaprikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
Silppua sekaan korianteri. Tarkista maku.

Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli.
Kuumenna öljy pannulla ja kääntele aineksia hetki kuumassa pannussa.
Lisää vesi ja kiehauta.
Sammuta levy ja lisää joukkoon couscous. Anna turvota muutaman minuutin ajan.
Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on irtonaista.

Tarjoa kananpojan ja mango-tomaattisalsan kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä