Kananpojan hampurilainen
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- 1 pkt broilerin fileepihvi
- 4 hampurilaissämpylä
- 4 rkl aurinkokuivattu tomaattiketsuppi
- salsakastike
- 1 tomaatti
- 4 viipaletta juusto
- 1 punasipuli
- tuore lehtipersilja
- sinimailasen idut
- hampurilaiskastike
- majoneesi
Hampurilaiset maistuvat kaiken ikäisille! Ne on helppo valmistaa vaikkapa perheen voimin grillin äärellä.
Täytteeksi voit lisäillä erilaisia kasviksia oman maun mukaan.
Kananpojan hampurilainen
4 annosta
öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepihvi, valkosipuli
4 hampurilaissämpylää
4 rkl aurinkokuivattu tomaatti ketsuppia tai salsakastiketta
4 tomaattiviipaletta
4 juustoviipaletta
1 punasipuli renkaina
lehtipersiljaa
sinimailasen ituja
(hampurilaiskastiketta tai majoneesia)
Grillaa valkosipulilla maustetut Kananpojan fileepihvit öljytyllä grilliparilalla molemmin puolin.
Kuumenna hampurilaissämpylät grillissä.
Täytä hampurilaissämpylät Kananpojan fileepihveillä, aurinko kuivattu tomaatti ketsupilla tai salsalla, tomaattiviipaleilla, juustoviipaleilla ja punasipulirenkailla.
Laita täytteeksi myös lehtipersiljaa ja sinimailasen ituja.
Mausta hampurilainen halutessasi hampurilaiskastikkeella tai majoneesilla.
Nauti!