Limemarinoidut Kananpojan paistileikkeet ja kesäkurpitsaveneet

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • paistileike
  • oliiviöljy
  • limen mehu
  • suola
  • timjami
  • yrtti
  • valkosipulinkynsi
  • kesäkurpitsa
  • varhaisperuna
  • fetajuusto
  • salaattijuusto
  • kevätsipuli
  • chilipohjainen mausteseos
  • juustoraaste

Kananpojan paistileikkeet ovat meheviä paloja, jotka voi grillata sellaisenaan tai eri tavoin täytettynä.
Marinadissakin voit käyttää luovuuttasi!

Limemarinoidut Kananpojan paistileikkeet ja kesäkurpitsaveneet
6 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt (6 kpl) Kariniemen Kananpojan paistileikkeitä, maustamaton

Marinadi:
½ dl oliiviöljyä
yhden limen puristettu mehu
½ tl suolaa
1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä
(1 valkosipulin kynsi hienonnettuna)

Kesäkurpitsaveneet:
1 ½ pienehköä kesäkurpitsaa
4 kypsää, pientä varhaisperunaa
3 rkl fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 rkl kevätsipulisilppua
suolaa
Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä tai muuta chilipohjaista mausteseosta
6 rkl juustoraastetta

Sekoita marinadin ainekset ja lisää joukkoon Kananpojan paistileikkeet.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli.

Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa puoliksi ja puolita puolikkaat keskeltä.
Koverra sisus lusikalla.
Silppua kypsät varhaisperunat ja sekoita joukkoon fetajuusto ja kevätsipulisilppu .
Mausta suolalla ja Chili Explosion mausteseoksella.
Täytä koverretut kurpitsaveneet seoksella ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Laita kurpitsaveneet voideltuun grilliin ja grillaa, kunnes ne pehmenevät.

Grillaa marinoidut Kananpojan paistileikkeet välillä käännellen ja tarjoa kesäkurpitsaveneiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä