Salvialla maustetut Rypsiporsaan fileepihvit ja hunajakasvikset

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • HK Rypsiporsaan fileepihvi
  • rypsiöljy
  • salvia
  • suola
  • mustapippuri
  • hunajakasvikset
  • porkkana
  • romanesco
  • punasipuli
  • vesi
  • öljy
  • hunaja

Maustamattomat Rypsiporsaan fileepihvit voit maustaa omilla lempimausteillasi.
Salvialla maustetut pihvit ovat tyylikästä tarjottavaa herkullisten hunajakasvisten kanssa.

Salvialla maustetut Rypsiporsaan fileepihvit ja hunajakasvikset

1 pkt (720 g/6 kpl) HK Rypsiporsaan fileepihvit (maustamaton)
¾ dl rypsiöljyä
1 tl kuivattua salviaa
¾ tl suolaa
mustapippuria

Hunajakasvikset
4 porkkanaa
n. 300 g romanescoa
1-2 isoa punasipulia
vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
2 rkl hunajaa tai maun mukaan

Laita öljy kulhoon ja sekoita joukkoon salviaa,  suolaa ja mustapippuria.
Käännä fileepihvit marinadissa ja anna maustua muutama tunti tai mielellään yön yli.

Kuori ja paloittele porkkanat.
Leikkaa romanesco paloiksi ja punasipulit reiluiksi lohkoiksi.
Esikeitä porkkanat ja romanesco suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Öljyä grillivuoka tai pannu.
Paista kasviksia välillä käännellen grillissä tai paistinpannulla.
Lisää joukkoon sipulilohkot.
Valuta lopuksi joukkoon hunajaa.

Paista marinoidut fileepihvit kuumassa pannussa tai grillissä.
Tarjoa hunajakasvisten kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä