Kantarellilasagne

  • 1 h 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
kantarellilasagne
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker

Kesän sienisaaliista valmistat herkullisen kantarellilasagnen. Voit käyttää kantarellien lisäksi tai tilalla myös muita metsäsieniä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 50 g voita TAI
  • 50 g margariinia
  • 1 iso sipuli
  • 2 rkl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 l kantarelleja (pienet kokonaisina, isommat paloiteltuna)
  • 2 porkkanaa
  • 1 pieni palsternakka
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 7 dl maitoa
  • 1 tl provencen mausteseosta TAI muita kuivattuja yrttejä
  • ¾ tl suolaa
  • 1 rkl viherpippuria
  • 150-200 g juustoraastetta
  • 5 lasagnelevyä

Valmistusohje

  • Sulata voi tai margariini paistokasarissa.
  • Kuullota sipulisilppua hetki.
  • Lisää joukkoon fariinisokeri ja puhdistetut kantarellit.
  • Kääntele kantarelleja muutaman minuutin ajan, kunnes ne hieman pehmenevät.
  • Lisää joukkoon porkkana- ja palsternakkasuikaleet ja jatka ainesten sekoittelua hetki.
  • Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja käännä ne ainesten joukkoon.
  • Lisää maito, yrtit ja suola, sekä käsin murustetut viherpippurit.
  • Anna kastikkeen kiehua noin viisi minuuttia ja lisää lopuksi juustoraaste.
  • Jaa kastike kerroksittain lasagnelevyjen kanssa uunivuokaan.
  • Kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  • Anna kantarellilasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä