Kebabpiirakka
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Pohja:
- 100 g voita
- ½ tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl vettä TAI
- kermaa (vaihtoehto)
Täyte:
- 100-200 g kebablastuja
- ½ punainen paprika suikaleina
- jalapenorenkaita TAI
- oman maun mukaan peperonia (vaihtoehto)
- 5-10 miniluumutomaattia
- 1 prk tomaatti-basilika-tuorejuusto, laktoositon
- 2 kananmunaa
- 150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Sekoita voi, suola ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää neste ja sekoita sen verran, että taikina on tasainen.
- Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen pyöreään, halkaisijaltaan 24-26 cm piirasvuoan pohjalle. Esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Laita esipaistetun piiraspohjan päälle kebablastuja, suikaloitua paprikaa ja jalapenoa tai peperonia, sekä kokonaiset tai puolitetut miniluumutomaatit.
- Sekoita tuorejuusto, kananmunat ja juustoraaste keskenään ja kaada täytteiden päälle.
- Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
- Tarjoa!