Sienitäytteiset täysjyväkorput

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • Pågen Krisprolls Makeuttamaton täysjyväkorppi
  • korppu
  • voi
  • sipuli
  • suppilovahvero
  • mustatorvisieni
  • metsäsieni
  • rucola
  • mustapippuri
  • creme fraiche
  • smetana
  • maustekurkku

Pikkunälkään ja illanistujaisiin valmistat helposti tyylikästä tarjottavaa.
Valmista erilaisia täytteitä makeuttamattomien korppujen päälle ja nauti!
Mikä voisi olla oma suosikkisi?
Näin syksyllä upean täytteen valmistat näppärästi sienistä.

Sienitäytteiset täysjyväkorput
12 kpl

12 Pågen Krisprolls Makeuttamatonta täysjyväkorppua
1 rkl voita
1 pieni sipuli silputtuna
4 dl suppilovahveroita tai mustatorvisieniä, tai muita metsäsieniä
ripaus suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
200 g creme fraichea tai smetanaa
1 pieni maustekurkku pieninä kuutioina

Laita Krisprolls täysjyväkorput tarjoiluvadille.
Kuumenna voi pannulla ja paista sipulisilppu pannulla yhdessä sienten kanssa.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jäähdytä.

Sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana ja maustekurkkukuutiot.

Jaa seos korppujen päälle ja nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä