Puolukkakuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Syksyn puolukat antavat kuppikakuille pirteän maun. Voit käyttää myös muita marjoja oman maun mukaan. Kuorruta kuppikakut kerma-rahkaseoksella ja mausta seos pienellä määrällä valkosuklaata.

Love koristerakeet on Dr.Oetkerin ihana uutuus siroteltavien koristelutuotteiden sarjaan. Kirkkaanpunaisia sydämiä, valkoisia pehmeitä helmiä, punaista ja valkoista kimalleraetta. Näillä rakeilla koristelet näyttävät leivonnaiset mihin tahansa juhlahetkeen!

Puolukkakuppikakut
noin 16 kappaletta

2 dl fariinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 ½  dl perunajauhoja
2tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
100 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl maitoa
noin 3 dl puolukoita

Dr.Oetker värikkäitä muffinivuokia

Pinnalle:
5 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
n. 3/4 dl sokeria
2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
50 g rouhittua valkosuklaata

Koristeluun:
Dr.Oetker Love koristerakeita

Sekoita fariinisokeri ja munat puuhaarukalla.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu voi tai margariini ja maito, sekä puolukat.
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi ja jaa Dr.Oetkerin värikkäisiin muffinivuokiin.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kuorruta jäähtyneet muffinit.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja rouhittu valkosuklaa.
Pursota seos muffinien pinnalle.
Koristele Dr.Oetkerin uusilla Love koristerakeilla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka!

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä