Naudanlihaa punaviinissä

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
naudanliha punaviinissä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

119 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Naudanliha punaviinissä on valmistettu painekattilassa 40 minuutissa. Uunikypsennyksessä varaa kypsennykseen aikaa noin viisi tuntia tai enemmän.
Tämä ruoka sopii myös juhlapöytään!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • voita
  • 1 kg naudanpaistia
  • 4 sipulia
  • 3-4 porkkanaa
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl tomaattipyrettä
  • mustapippurirouhetta
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • ½ dl Touch of Taste Häränlihafondia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • ½ l punaviiniä
  • 1 laakerinlehti

Valmistusohje

  • Paloittele naudanpaisti reiluiksi suupaloiksi.
  • Kuumenna voi padassa. Paista lihaan väri kauttaaltaan.
  • Lisää joukkoon paloitellut porkkanat, lohkotut herkkusienet, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree, mustapippuria, kuivattua timjamia, lihafondi, vehnäjauhot, punaviini ja laakerinlehti.
  • Pyöräytä ainekset sekaisin.
  • Kypsennä padassa 125-150 asteisessa uunissa, kunnes liha on kypsää. Tarkista maku.
  • Jos käytät painekattilaa, anna padan muhia 40 minuuttia.
  • Naudanliha punaviinissä sopii niin arkeen kuin juhlaan.
  • Vinkki! Mikäli valmistat ruoan uunissa, tarkkaile nesteen määrää kypsennyksen aikana ja lisää tarvittaessa hieman vettä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä