Suppilovahverokeitto
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-5 annosta
- 50 g voita TAI
- 50 g margariinia (vaihtoehto)
- 1 sipuli
- 2 tl sokeria
- 1 l suppilovahveroita
- ½ dl vehnäjauhoja
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl kuohukermaa
- mustapippuria
- (halutessasi) tuoretta ruohosipulia TAI
- tuoretta persiljaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Hienonna sipuli sekä halutessasi suppilovahveroita.
- Sulata voi kattilassa.
- Kuullota sipulia hetki.
- Lisää joukkoon sokeri ja suppilovahverot.
- Kääntele hetken aikaa, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan.
- Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele sienten joukkoon.
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, sekä kerma.
- Hämmennä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
- Mausta mustapippurilla.
- Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle halutessasi ruohosipuli- tai persiljasilppua.
- Tarjoa suppilovahverokeitto heti.