Punajuuri-vuohenjuustolaatikko

  • 1 h 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
punajuuri-vuohenjuustolaatikko
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

60 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Punajuuri-vuohenjuustolaatikko on porkkanalaatikosta tuunattu versio, joka valmistetaankin vaihteeksi punajuuresta. Vuohenjuusto sopii punajuuren kaveriksi. Tämä ruoka on lempeän mieto.

Advertising information

Ainekset

8-15 annosta
  • 3 dl puuroriisiä
  • 5 dl vettä
  • 1 l maitoa
  • 1 kg punajuurisosetta ( n. 1,3 kg punajuuria kuorineen)
  • 4 kananmunaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl timjamia
  • ½ dl siirappia
  • 200 g vuohenjuustoa paloina
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan puuroriisi ja vesi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  • Lisää maito ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes maito on imeytynyt riiseihin ja riisipuuro on valmis.
  • Keitä punajuuret kuorineen kiehuvassa vedessä ja kuori kypsänä.
  • Soseuta sauvasekoittimella.
  • Lisää riisipuuron joukkoon punajuurisose, munat, suola, timjami, siirappi ja vuohenjuusto paloiteltuna.
  • Mausta vielä mustapippurilla. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunti.
  • Tarjoa punajuuri-vuohenjuustolaatikko.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä