Juustoiset pesto-jauhelihapyörykät ja bataatti-perunalisäke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • couscous
  • valkosipulinkynsi
  • jauheliha
  • kananmuna
  • punainen pestokastike
  • polar-juusto
  • suola
  • bataatti
  • peruna
  • öljy
  • suola
  • Herbamare yrttisuolaseos

Mehevän maistuvat lihapyörykät maustat maukkaalla pestokastikkeella ja juustolla. Valmista seuraksi ihanan valkosipulinen bataatti-perunalisäke.

Juustoiset pesto-jauhelihapyörykät ja bataatti-perunalisäke

2 dl kuumaa vettä
1 dl couscousia
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g jauhelihaa
1 muna
1 dl punaista pestokastiketta
300 g Polar-juustoa pieninä kuutioina
1/2 tl suolaa

Bataatti-perunalisäke

1 iso bataatti
1 kg perunoita
1 dl öljyä
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl suolaa
1/2 tl Herbamarea

Laita kuuma vesi ja couscous kulhoon. Anna turvota muutama minuutti.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, jauheliha, muna, pestokastike, Polar-kuutiot ja suola.
Vaivaa tasaiseksi taikinaksi ja pyöritä pieniksi pyöryköiksi.
Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia tai rasvassa pannulla.

Kuori bataatti ja perunat.
Leikkaa lohkoiksi tai kuutioiksi.
Sekoita öljyn joukkoon valkosipuli ja mausteet.
Kääntele bataatti- ja perunalohkot seoksessa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa, kunnes perunat ja bataatit tuntuvat kypsiltä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä