Savulohi-rieskarullat

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Salakis logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 200 g Salakis kreikkalainen jogurtti
  • laktoositon jogurtti
  • 100 g lämminsavulohi
  • punainen chilipaprika
  • 1 tl tuore inkivääri
  • juustokumina
  • ½ ruukku tuore tilli
  • tuore korianteri
  • 4-5 kpl perunarieska
  • 1 kpl punasipuli
  • 1 rkl tumma balsamicokastike

Rieskarullat sopivat tarjottavaksi monenlaisiin tilanteisiin. Ne maistuvat niin aamiaisella, brunssilla, välipalana, illanistujaisissa tai sormisyötävänä erilaisissa juhlahetkissä. Voit korvata savulohen myös kinkkurouheella tai vaikkapa hienonnetuilla kasviksilla.

Savulohi-rieskarullat
4-5 annosta

200 g Salakis maustamatonta jogurttia tai laktoositonta jogurttia
100 g lämminsavulohta
pala punaista chilipaprikaa
1 tl raastettua inkivääriä
ripaus juustokuminaa
½ ruukkua tilliä tai korianteria hienonnettuna
4-5 perunarieskaa tai muuta pientä rieskaa
1 punasipuli
1 rkl balsamicoa

Laita maustamaton jogurtti kulhoon.
Hienonna lämminsavulohta, chilipaprikaa ja inkivääriä.
Lisää muiden ainesten joukkoon yhdessä juustokuminan ja hienonnetun tillin tai korianterin kanssa.
Tarkista maku.
Jaa täyte rieskojen keskelle ja kääri rulliksi.
Sido halutessasi nauhalla tai kiinnitä keskeltä cocktailtikuilla.

Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Sekoita joukkoon balsamico. Anna maustua hetki.
Tarjoa punasipulirenkaat rieskarullien seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä