Savulohi-rieskarullat
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g Salakis kreikkalainen jogurtti
- laktoositon jogurtti
- 100 g lämminsavulohi
- punainen chilipaprika
- 1 tl tuore inkivääri
- juustokumina
- ½ ruukku tuore tilli
- tuore korianteri
- 4-5 kpl perunarieska
- 1 kpl punasipuli
- 1 rkl tumma balsamicokastike
Rieskarullat sopivat tarjottavaksi monenlaisiin tilanteisiin. Ne maistuvat niin aamiaisella, brunssilla, välipalana, illanistujaisissa tai sormisyötävänä erilaisissa juhlahetkissä. Voit korvata savulohen myös kinkkurouheella tai vaikkapa hienonnetuilla kasviksilla.
Savulohi-rieskarullat
4-5 annosta
200 g Salakis maustamatonta jogurttia tai laktoositonta jogurttia
100 g lämminsavulohta
pala punaista chilipaprikaa
1 tl raastettua inkivääriä
ripaus juustokuminaa
½ ruukkua tilliä tai korianteria hienonnettuna
4-5 perunarieskaa tai muuta pientä rieskaa
1 punasipuli
1 rkl balsamicoa
Laita maustamaton jogurtti kulhoon.
Hienonna lämminsavulohta, chilipaprikaa ja inkivääriä.
Lisää muiden ainesten joukkoon yhdessä juustokuminan ja hienonnetun tillin tai korianterin kanssa.
Tarkista maku.
Jaa täyte rieskojen keskelle ja kääri rulliksi.
Sido halutessasi nauhalla tai kiinnitä keskeltä cocktailtikuilla.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Sekoita joukkoon balsamico. Anna maustua hetki.
Tarjoa punasipulirenkaat rieskarullien seurana.