Tomaattinen uunikala
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 400 g vaalealihaista kalaa kuten kuha, siika, ahven tai seiti
- suolaa
- 1-2 rkl öljyä
- 1 porkkana
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 400 g valkosipuli-tomaattimurskaa
- 1 tl chilikastiketta TAI
- ripaus chilijauhetta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita kalafileet uunivuokaan ja ripottele pinnalle hieman suolaa.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota porkkanasuikaleita, sokeriherneenpalkoja, valkosipulia ja sipulia hetki.
- isää joukkoon valkosipulilla maustettu tomaattimurska.
- Mausta chilikastikkeella tai chilijauheella.
- Tarkista maku.
- Kaada kastike kalafileiden päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa tomaattinen uunikala