Tomaattinen uunikala

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
tomaattinen uunikala
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kevyt kalaruoka valmistuu uunissa.
Voit maustaa tomaattista kastiketta maun mukaan erilaisilla mausteilla tai yrteillä.
Joukkoon voi lorauttaa myös hieman kermaa tai tiputtaa muutaman nokareen sulatejuustoa tai tuorejuustoa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g vaalealihaista kalaa kuten kuha, siika, ahven tai seiti
  • suolaa
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 porkkana
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 400 g valkosipuli-tomaattimurskaa
  • 1 tl chilikastiketta TAI
  • ripaus chilijauhetta (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Laita kalafileet uunivuokaan ja ripottele pinnalle hieman suolaa.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kuullota porkkanasuikaleita, sokeriherneenpalkoja, valkosipulia ja sipulia hetki.
  • isää joukkoon valkosipulilla maustettu tomaattimurska.
  • Mausta chilikastikkeella tai chilijauheella.
  • Tarkista maku.
  • Kaada kastike kalafileiden päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Tarjoa tomaattinen uunikala

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä