Maukas possuwokki
- 20 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
3 annosta
- 4 rkl öljyä
- 400 g HK Rypsiporsaan maukkaampi & mureampi maustamaton lihasuikale
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 dl vettä
- 1-2 porkkanaa
- 2 lehtisellerin vartta
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pieni purjosipuli
- ½-1 pieni kesäkurpitsa
- 100 g babypinaattia
Valmistusohje
- Ota Rypsiporsaan lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy wokkipannussa tai Muurikassa.
- Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
- Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä.
- Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin kymmenen minuuttia.
- Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla.
- Laita pannuun öljyä ja kuumenna.
- Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja kääntele, kunnes pinaatti kutistuu.
- Rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria.
- Tarjoa possuwokin seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.