Munakasrulla

  • 40 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Munakasrulla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

292 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Valmista viikonlopun brunssille herkullinen munakasrulla. Täytteeksi voit laittaa omia lempiaineksia, kuten fetajuustoa, tuoreita yrttejä, savustettua lohta tai raikkaita kasviksia.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 6 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
Täyte:
  • 200 g kinkkusuikaleita
  • tai kinkkurouhetta
  • ½-1 kpl punaista paprikaa
  • 150 g juustoraastetta
Pinnalle
  • tuoretta rucolaa TAI
  • tuoretta pinaattia (vaihtoehto)
  • juustoraastetta
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  • Sekoita munat, maito, suola ja pippuri kulhossa.
  • Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut hieman väriä.
  • Kumoa munakaslevy leivinpaperin päälle.
  • Ripottele pinnalle kinkkurouhetta tai -suikaleita, paprikakuutioita tai -suikaleita ja juustoraastetta.
  • Jätä hieman juustoraastetta sivuun.
  • Kääri munakaslevy rullalle ja ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
  • Laita hetkeksi uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.
  • Nosta munakasrulla tarjolle ja koristele halutessasi mustapippurirouheella ja pinaatinlehdillä tai rucolalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä