Chimichurri
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
Liha/broileri
- 700 g possun ulkofileetä
- tai naudan ulkofileetä
- tai broilerin fileepihvejä
- suolaa
- mustapippuria
Chimichurri:
- ½-1 punainen chilipaprika
- 1 dl oliiviöljyä
- ½ dl punaviinietikkaa
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl fariinisokeria
- 1-2 ruukkua tuoretta oreganoa
Valmistusohje
- Puolita chilipaprika ja poista kanta ja siemenet.
- Hienonna chili.
- Sekoita kulhossa chilisilppu, oliiviöljy, punaviinietikka, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja hienonnetut yrtit.
- Grillaa nuijitut porsaan- tai naudan ulkofileepihvit tai broilerinfileet grilliritilällä tai parilalla ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sivele pinnalle chimichurria grillauksen aikana ja tarjoa loput marinadista grillatun lihan seurana.