Vuohenjuustosalaatti ja curry-appelsiinikastike
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 50 g baby pinaattia
- 100 g miniluumutomaatteja
- 1 pieni punasipuli
- 1 avokado
- pala tuorekurkkua
- 150 g vuohenjuustoa
- minttua
Curry-appelsiinikastike:
- 1 munankeltuainen
- 2 tl omenaviinietikkaa
- 2-3 tl currya jauheena
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tl Dansukker Fariinisokeria
- merisuolaa myllystä
- 2 dl öljyä
- ½-¾ dl appelsiinimehua
Valmistusohje
- Sekoita baby pinaatinlehdet, puolitetut miniluumutomaatit, punasipulirenkaat ja paloiteltu avokado keskenään.
- Paloittele joukkoon kurkku ja viipaloi vuohenjuusto.
- Lisää joukkoon tuoretta minttua.
- Valmista seuraksi kastike.
- Riko kulhon pohjalle munankeltuainen.
- Lisää omenaviinietikka, curry, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja suola. Sekoita keskenään.
- Valuta öljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
- Ohenna appelsiinimehulla, kunnes saat sopivan sakean kastikkeen.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa currya, viinietikkaa ja suolaa.
- Tarjoa vuohenjuustosalaatin seurana.