Rypsiporsaan grillipuikot ja halloumi-bruschettat
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- HK Rypsiporsas grillipuikko pippuri-juusto
- öljy
- patonki
- oliiviöljy
- avokadoöljy
- valkosipulinkynsi
- halloumijuusto
- tomaatti
- sipuli
- basilika
- korianteri
- minttu
- suola
- mustapippuri
Lasten makuun sopivat pippurilla ja juustolla maustetut grillipuikot kypsyvät nopeasti grillissä, uunissa tai pannulla kypsentäen.
Valmista seuraksi herkulliset halloumi-bruschettat.
Rypsiporsaan grillipuikot ja halloumi-bruschettat
3-6 annosta
HK Rypsiporsas® grillipuikkoja (pippuri-juusto), 420 g
öljyä grilliritilän- tai parilan voiteluun
1 patonki
n. ½ dl oliivi- tai avokadoöljyä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
200-400 g halloumi-juustoa
2-3 isoa tomaattia
1 iso sipuli
½ dl basilikaa, korianteria tai minttua hienonnettuna
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Ota Rypsiporsaan grillipuikot huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Grillaa keskilämmöllä välillä käännellen.
Valmista samalla bruschettat.
Leikkaa patonki muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Laita lautaselle öljy ja valkosipulimurska ja kääntele patonkipalojen leikkauspinnat seoksessa.
Viipaloi halloumi tasakokoisiksi viipaleiksi.
Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipuli ja yrtit. Sekoita ainekset keskenään ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Grillaa patonkiviipaleet ja halloumiviipaleet molemmin puolin.
Jaa halloumiviipaleet patonkiviipaleiden päälle. Nosta päälle keko tomaatti-sipulisalaattia.
Tarjoa rapeat patonkipalat mehevien Rypsiporsaan grillipuikkojen seurana.