Punaviinipossua grillissä

  • 30 min Työaika
  • 4 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 500-700 g porsaan sisäfilee
  • 70 g tomaattipyree
  • ½ dl punaviini
  • maun mukaan mustapippurirouhe
  • 2-3 valkosipulinkynsi
  • 1 tl paprikajauhe
  • ½ tl suola
  • 1 rkl Dansukker Muscovadosiirappi
  • 1 tl kuivattu rakuuna
  • ½ rkl etikka

Kesän grillikausi on alkanut ja herkullisen arki-ja viikonloppuruoan valmistus on yksinkertaista. Kauppojen sokerihyllyille on juuri rantautunut ja osaan vasta rantautumassa aromikas Muscovadosiirappi, josta saat upean maun marinadeihin. Se sopii myös mainiosti leivontaan ja vaikkapa jälkiruokakastikkeeksi. Muscovadosiirappi myydään kätevässä muutaman desilitran kokoisessa pullossa, joten se tulee kyllä käytetyksi. Leivonnassa voit korvata osan sokerista Muscovadosiirapilla.

 

Punaviinipossua grillissä
2-4 annosta

500-700 g porsaan sisäfileetä

Marinadi:

70 g tomaattipyreetä
½ dl punaviiniä
mustapippuria myllystä maun mukaan, mutta reilusti
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
1 tl kuivattua rakuunaa
½ rkl etikkaa

Poista lihasta kalvot.
Sekoita marinadin ainekset ja laita liha joukkoon maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Nosta jääkaappiin foliolla suojattuna.
Kääntele maustumisen aikana muutaman kerran.
Grillaa kokonaisena kuumassa grillissä käännellen.
Anna levätä hetki folion alla ennen paloittelua.

Nauti salaatin ja uusien perunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä