Rypsiporsaan vuorisuolattu loimufilee ja kesäsalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- HK Rypsiporsas vuorisuolattu loimufilee
- öljy
- salaattisekoitus
- mozzarellapallo
- basilika
- kirsikkatomaatti
- miniluumutomaatti
- mansikka
- oliiviöljy
- balsamico
- mustapippuri
Herkullisen ruoan valmistus voi olla nopeaa ja helppoa. Maukas Rypsiporsaan vuorisuolattu loimufilee on niin maukasta, että sen seuraksi riittää raikas kesäsalaatti. Halutessasi voit kypsentää grillissä myös öljyssä pyöräytettyjä valkosipulilla maustettuja perunalohkoja.
Rypsiporsaan vuorisuolattu loimufilee ja kesäsalaatti
2-4 annosta
n. 500 g HK HK Rypsiporsas® vuorisuolattu loimufilee
öljyä
Lisäksi:
70 g salaattisekoitusta (tatsoita, rucolaa, punamangoldia)
125 g mozzarellapalloja
1 ruukku basilikaa
250 g erivärisiä kirsikka- tai miniluumutomaatteja
100 g tuoreita mansikoita
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoa
mustapippuria myllystä
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Laita liha kuumalle öljytylle grilliritilälle tai parilapannulle ja kypsennä kovalla lämmöllä 3-4 minuuttia molemmin puolin.
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia.
Valmista salaatti.
Käytä valmista salaattisekoitusta tai paloittele kulhoon erilaisia salaatteja.
Valuta mozzarellapallot ja lisää joukkoon.
Hienonna basilika, puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja lohko mansikat.
Sekoita ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä ja balsamicoa.
Rouhi mausteeksi mustapippuria myllystä.
Leikkaa Rypsiporsaan vuorisuolattu loimufilee paloiksi ja tarjoa salaatin kanssa.