Naudan ulkofileetä, valkosipulipapuja ja piparjuuriperunasalaattia

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
naudan ulkofileetä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Felix

Nyt valmistetaan ihanaa viikonloppuruokaa eli naudan ulkofileetä, valkosipulipapuja ja piparjuuriperunasalaattia! Piparjuurella maustettu perunasalaatti on upean makuinen! Se sopii monenlaisten herkkujen kanssa tarjottavaksi, ihan sellaisenaankin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • 600 g naudan ulkofileetä
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
Piparjuuri-perunasalaatti:
  • 6 kypsää, keskikokoista perunaa
  • 1 iso omena
  • 2 avomaankurkkua TAI
  • ½ tuore kurkku (vaihtoehto)
  • ½ dl ruohosipulia
  • 250 g Felix Piparjuurimajoneesia
Valkosipulipavut:
  • 1 l vettä
  • ripaus suolaa
  • 150 g papuja
  • 2 rkl öljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Valmistusohje

  • Aloita perunasalaatista. Kuori kypsät perunat ja omena, paloittele reiluiksi suupaloiksi.
  • Paloittele avomaankurkut tai tuorekurkku ja hienonna ruohosipuli.
  • Sekoita ainekset keskenään ja kääntele joukkoon Felix Piparjuurimajoneesi. Tarkista maku.
  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Poista kalvot ja leikkaa naudan ulkofilee poikkisyin tasakokoisiksi viipaleiksi.
  • Paina pihvejä kevyesti nyrkillä. Käännä pihvit öljyssä ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää pavut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki keskilämmöllä.
  • Nauti murea naudanfilee valkosipulipapujen ja piparjuuriperunasalaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä