Superhelppo jauheliha-makaronipata

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
jauheliha-makaronipata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

124 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Jauheliha-makaronipata on täydellistä arkiruokaa. Jauheliharuoat ovat arkiruokien kärjessä. Edulliset raaka-aineet ja nopea kypsyminen on arjen kiireessä tietysti plussaa. Kokeile tätä koko perheelle maistuvaa ruokaa!

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g nauta-sikajauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • ½ tl chilijauhetta
  • 2 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 500 g paseerattua tomaattia TAI
  • 500 g tomaattimurskaa (vaihtoehto)
  • ½ l vettä
  • 4 dl pippuripastaa
  • 100 g pakastemaissia
  • ½-1 ruukku persiljaa

Valmistusohje

  • Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja paista jauheliha kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella.
  • Hienonna joukkoon sipulit, paprika, valkosipulinkynnet ja kevätsipuli. Kääntele hetki.
  • Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja pippuripasta. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
  • Lisää loppuvaiheessa pakastemaissi. Kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Silppua valmiin jauheliha-makaronipadan joukkoon tuoretta persiljaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä