Superhelppo jauheliha-makaronipata
- 20 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 500 g nauta-sikajauhelihaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 tl paprikajauhetta
- ½ tl chilijauhetta
- 2 sipulia
- 1 punainen paprika
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 nippu kevätsipulia
- 500 g paseerattua tomaattia TAI
- 500 g tomaattimurskaa (vaihtoehto)
- ½ l vettä
- 4 dl pippuripastaa
- 100 g pakastemaissia
- ½-1 ruukku persiljaa
Valmistusohje
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy kattilassa ja paista jauheliha kauttaaltaan.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella.
- Hienonna joukkoon sipulit, paprika, valkosipulinkynnet ja kevätsipuli. Kääntele hetki.
- Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja pippuripasta. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
- Lisää loppuvaiheessa pakastemaissi. Kuumenna.
- Tarkista maku.
- Silppua valmiin jauheliha-makaronipadan joukkoon tuoretta persiljaa.