Piparkakku-suklaamousse
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Piparkakuilla maustettu suklaamousse on jouluaterian makea päätös. Tämä jälkiruoka on niin täyteläinen, että pienikin annos riittää. Voit maistella tätä jälkiruokaa tämän joulun joulubuffetissa Silja Linen uusituilla Serenade ja Symphony-laivoilla.
Piparkakku-suklaamousse
6-10 annosta
2 ½ dl vispikermaa
200 g vanilja tuorejuustoa
200 g tummaa suklaata sulatettuna
6 piparkakkua murustettuna
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ tl piparkakkumaustetta
Vaahdota vispikerma, vatkaa joukkoon vanilja tuorejuusto. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, piparkakkumurut, sokeri ja vaniljasokeri sekä piparkakkumauste.
Tarkista maku.
Jaa annoskulhoihin tai tarjoa isosta kulhosta.