Pasta Carbonara
- 20 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 175 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ½ l vettä
- 250 g spagettia
- suolaa
- 2 kananmunaa
- 2 dl kuohukermaa
- 1 ½ dl parmesaaniraastetta
- mustapippuria
Valmistusohje
- Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon spagetit ja suola. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Laita pekoni pannulle ja anna pannun lämmetä. Kääntele kauttaaltaan.
- Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet käännellen.
- Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään.
- Lisää valutettu pasta rapean pekonin joukkoon kuumalle pannulle ja sekoita joukkoon kermaseos.
- Kiehauta, mutta älä keitä.
- Sammuta levy.
- Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa hieman suolaa.
- Ripottele halutessasi pinnalle tuoreita yrttejä.
- Nauti Pasta carbonara vaikka lounaana.