Perinteiset täytetyt paprikat

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Perinteiset täytetyt paprikat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

293 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Täytetyt paprikat ovat herkullista illanistujaisruokaa. Voit valmistaa ne jo etukäteen valmiiksi ja lämmittää ennen tarjoilua. Voit korvata riisin myös quinoalla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 punaista paprikaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 200 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1½ dl kypsää riisiä
  • tai quinoaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 tl rakuunaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 100 g sulatejuustoa
  • tai smetanaa

Valmistusohje

  • Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä kannet irti.
  • Voit halutessasi myös puolittaa paprikat.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista naudan jauheliha kypsäksi.
  • Lisää joukkoon silputtu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
  • Lisää kypsä riisi tai quinoa, suola, mustapippuria myllystä, rakuuna, juustoraaste ja sulatejuusto tai smetana.
  • Kuumenna seos ja jaa paprikoiden sisään.
  • Kuumenna paprikoita uunivuoassa tai uunipellillä 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes paprikat alkavat pehmetä (noin 30 min).
  • Nauti täytetyt paprikat raikkaan salaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä