Broileri-pestopasta
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- tai oliiviöljyä
- 2 kpl Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu
- 1-1½ l vettä
- 100 g pastaa
- suolaa
Pestokastike
- 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1½ dl oliiviöljyä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 30 g parmesaanijuustoa
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola.
- Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta.
- Valuta.
- Valmista pestokastike.
- Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen.
- Kuori valkosipuli.
- Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
- Tarkista maku.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
- Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.
- Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa broileri-pestopasta heti.