Pasta bolognese (gluteeniton)

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
gluteeniton pasta bolognese
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Kaupallinen yhteistyö Semper

Pasta bolognese on nopea arkiruoka. Voit lisätä kastikkeeseen erilaisia juureksia, kuten palsternakkaa tai selleriä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 iso sipuli
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2-3 kpl valkosipulinkynttä
  • 400-500 g jauhelihaa
  • 2 kpl porkkanaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 400-500 g tomaattimurskaa TAI
  • 400-500 g paseerattua tomaattia (vaihtoehto)
  • 1-2 tl kuivattua basilikaa TAI
  • 1-2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
  • 5 dl vettä
  • 1 rkl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
Lisäksi:
  • ½ - 2 l vettä
  • ripaus suolaa
  • 1 pkt Semper Linguine täysjyväriisipastaa

Valmistusohje

  • Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy kattilassa tai paistokasarissa.
  • Paista jauheliha ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuori ja suikaloi porkkanat. Lisää joukkoon ja kääntele hetki.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska, sekä kuivattua basilikaa tai oreganoa.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  • Sekoita vesi ja FinMix -jauhoseos keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Anna kastikkeen kiehua vielä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  • Kiehauta vesi.
  • Lisää suola ja Linguine pasta. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Huuhtele ja valuta.
  • Tarjoa pasta bolognese!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä