Kastanjakuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kastanjatahnalla maustetut muffinit ovat meheviä jouluun sopivia leivonnaisia. Valmista kauniisiin muffinivuokiin ja tarjoa pienet mehevät annoskakut jokaiselle omana pikkukakkuna.

Kastanjakuppikakut (gluteeniton)
12 kpl

4 munaa
1 ½ dl sokeria
2 dl kastanjatahnaa (hillohyllyltä)
½ dl rypsiöljyä
1½ tl ruokasoodaa
2 tl psylliumia
1 tl kanelia tai ripaus kardemummaa
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl vaniljajauhetta

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa tai luumurahkaa
¾ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria tai vaniljatankoa myllystä

Sekoita munat, sokeri, kastanjatahna ja rypsiöljy keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja sekoita kastanjaseoksen joukkoon. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Jäähdytä.
Valmista kuorrute.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon vaniljarahka tai luumurahka, sekä tomusokeri ja vaniljasokeri tai rouhittua vaniljaa.
Pursota jäähtyneiden muffinien pinnalle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä