Täyteläinen portobellorisotto
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 200 g Champ Portobellosieniä
- 1 sipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 dl risottoriisiä
- 1 kasvisliemikuutio
- 7 dl vettä
- 3 dl valkoviiniä
- mustapippuria myllystä
- suolaa myllystä
- ½-1 ruukku Vihreäkeiju persiljaa
- 200 g yrttituorejuustoa
Lisäksi:
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
- Hienonna Champ Portobellosienet jalkoineen pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa.
- Lisää hienonnetut portobellosienet ja sipuli kattilaan ja kuullota, kunnes sienet pehmenevät.
- Lisää joukkoon risottoriisi ja kääntele hetki.
- Murusta joukkoon kasvisliemikuutio. Lisää vettä ja valkoviiniä vähän kerrallaan ja anna riisin kypsyä kannen alla.
- Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Lisää lopuksi joukkoon hienonnettua Vihreäkeiju persiljaa ja yrttituorejuusto.
- Anna tuorejuuston sulaa joukkoon ja tarjoa portobellorisotto heti.