Portobello-tomaattikeitto

  • 10 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
portobello-tomaattikeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Portobello-tomaattikeitto on upean maukas ja täyteläinen. Chilin määrällä voit säätää tulisuutta oman makusi mukaan. Tämä on tyylikäs keitto, jota voit tarjota sellaisenaan tai alkuruokana.

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 150-200 g portobellosieniä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 kasvisliemitiivistekuutio
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 pullo tomaattitäysmehua
  • 2 dl sulatejuustoa TAI
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl kaurakermaa (vaihtoehto)
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria TAI
  • tuoretta basilikaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy kattilassa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä chilipaprika.
  • Lisää ainekset kattilaan ja kääntele hetki.
  • Hienonna portobellosienet ja lisää kattilaan.
  • Kääntele kunnes sienet pehmenevät.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta sekaan Herbamare -kasvisliemitiivistekuutio ja hienonna joukkoon kevätsipuli.
  • Lisää tomaattimehu ja anna kiehua hiljalleen noin 30-40 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Lisää loppuvaiheessa halutessasi sulatejuusto, kuohukerma tai kaurakerma. Kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Hienonna pinnalle tuoretta korianteria tai basilikaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä