Avokadojäätelö, marinoitu hedelmäsalaatti ja rapea kookosrouhe

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • vaniljajäätelö
  • avokado
  • vaniljajauhe
  • päärynä
  • kiwi
  • sharon
  • viinirypäle
  • limemehu
  • hunaja
  • tuore minttu
  • sitruunaverbena
  • kookoshiutale
  • kookospalmusokeri

Helppotekoinen, mutta uudenlainen makuelämys valmistetaan vaniljajäätelöstä. Lisää joukkoon kypsää avokadoa ja tarjoa marinoitujen hedelmien ja rapean kookoslisäkkeen kanssa.

Avokadojäätelö, marinoitu hedelmäsalaatti ja rapea kookosrouhe

5 annosta

1 l vaniljajäätelöä
2-3 avokadoa
1-2 tl vaniljajauhetta

3 päärynää
2 kiwi-hedelmää
2 sharon-hedelmää
2 dl vihreitä rypäleitä
1 limen mehu
2 rkl hunajaa
muutama oksa minttua tai sitruunaverbenaa hienonnettuna

Lisäksi:

1/2 dl kookoshiutaleita
1/2 dl kookospalmusokeria

Pehmennä vaniljajäätelöä hetki.
Halkaise avokadot ja koverra hedelmäliha talteen. Hienonna hedelmäliha ja sekoita vaniljajäätelön joukkoon. Lisää vaniljajauhe ja vatkaa tasaiseksi
sähkövatkaimella.
Laita jäätelö pakastimeen ja suojaa foliolla.

Kuori hedelmät ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Laita ne kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Lisää hunaja ja hienonnettua minttua tai sitruunaverbenaa.
Sekoita ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan.

Valmista rapea kookoslisäke.
Laita kookoshiutaleet ja kookospalmusokeri kuumalle pannulle ja sekoita koko ajan, kunnes se on rapeaa.
Tarjoa jäätelö marinoitujen marjojen ja rapean kookoslisäkkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä