Lohi-kasvispannu grillissä

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Lohi-kasvispannu grillissä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Grillin äärellä on mukava kokoontua perheen ja ystävien kesken. Kalan valmistus suoraan grilliparilalla voi olla haasteellista, sillä kala hajoaa helposti.
Grillin kestävä pannu kestää grillin lämpötilan ja voit kypsentää siinä suoraan grillissä tai avotulella. Näin pienet kasvikset ja paloitellut raaka-aineet kypsyvät tasaisesti, eivätkä putoa grilliin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g lohifileetä
  • lime-pippuria
  • suolaa
  • vettä
  • 1 nippu tankoparsaa
  • 1-2 nippua kesäporkkanaa
  • 1 valkosipuli
  • öljyä

Valmistusohje

  • Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja tarkista, että ne ovat ruodottomia.
  • Esivalmista kasvikset.
  • Kiehauta kattilallinen vettä.
  • Lisää suola.
  • Poista tankoparsasta tyviosa ja kuori parsat kevyesti parsankuorimaveitsellä.
  • Käytä puhtaat kesäporkkanat kuorineen. Multaisat porkkanat tulee kuoria.
  • Kiehauta parsat ja porkkanat, mutta jätä ne napakoiksi. Valuta.
  • Irrota valkosipuleista kynnet ja käytä ne joko kuorineen tai kuorittuina.
  • Paista lohipalat kuumassa pannussa grillissä molemmin puolin.
  • Mausta lime-pippurilla ja suolalla.
  • Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista esikypsennetyt parsat ja porkkanat, sekä valkosipulinkynnet. Rouhi pinnalle karkeaa suolaa myllystä.
  • Tarjoa kasvikset paistetun lohen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä