Burrito naudanlihasta
- 30 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 1 kg naudan paahtopaistia TAI
- 1 kg naudan sisäpaistia (vaihtoehto)
- 3 rkl rypsiöljyä TAI
- 3 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
- 1 pss Santa Maria Spice Mix for BURRITO -mausteseosta
- 100 - 200 g herkkusieniä
- 100 - 200 g hillosipulia
- 215 g Santa Maria Refried beans -pintopapuja
- 110 g (puolikas purkki) Santa Maria Red Jalapeno, hot
- 500 g tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
Lisäksi:
- 1 pkt Santa Maria Original Soft Tortilla
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Mikäli käytät painekattilaa, voit leikata lihan kuutioiksi, muuten leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna öljy ja paista lihaan väri pintaan.
- Lisää joukkoon mausteseos, lohkotut herkkusienet, valutetut hillosipulit, pintopavut ja punaiset jalapenot. Kääntele hetki.
- Lisää vielä tomaattimurska ja vesi. Mikäli käytät painekattilaan, tarkista että nestettä on sen verran, että lihat peittyvät.
- Kypsennä 50 minuuttia.
- Mikäli valmistat ruoan pannulla, valmista ruoka muuten samoin, mutta leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja anna ruoan kiehua miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
- Tarkista maku.
- Tarjoa seuraksi salaattiaineksia, smetanaa tai ranskankermaa, jalapenoviipaleita ja riisiä. Nauti burrito tai burritot hyvässä seurassa.